Åben virtuelle kontorer i NYC, London og Paris For 10 k A Year – For alle 3

Udvide din virksomhed kan være meget dyrt.

Selvom du kun udvider til en anden by, vil du nødt til at finde og leje kontorer. Du skal også finde, interview og ansætte personale. Personalet kommer alle de dermed forbundne omkostninger de faciliteter for dem, fra toiletter til kantiner. Du bliver nødt til at udleje køretøjer for dine medarbejdere og håndtere fravær for sygdom og ferie.

At udvide til et andet land er 10 gange dyrere, fordi du er nødt til at ansætte lokale agenter til at udføre alle de opgaver, der er ovenfor. Du skal åbne udenlandske bankkonti, betale lokale skatter og ansætte udenlandske revisorer. Tjek

I dag er der et alternativ til at have et kontor i hver større land, koster 100K om året som et minimum. Du kan have et virtuelt kontor koster 1K om året i hvert land.

En virtual office-pakke kan indeholde telefon besvarelse, tilmelder mail, en prestigefyldt lokal postadresse (med videresendelse), celle foretage en opringning videresendelse, fax til email services og meget mere.

Den eneste måde at have en tilstedeværelse i fx Storbritannien eller Canada plejede at være at åbne dyre kontorlokaler i London, Ottawa eller en anden større by. Lokalerne kræves arbejdstagere, der er nødvendige for at betale. Leje, brændstof og lokale skatter alle føjet til ublu omkostningerne ved at opretholde en tilstedeværelse i et land.

Nu giver en virtual office dig alle fordelene ved at have en lokal tilstedeværelse, kun en lille brøkdel af prisen.

Du kan også finde en Virtual Assistant (VA), der er uddannet til at besvare telefonopkald som om beskæftiget i dit lokale kontor. Denne person kan opretholde din dagbog, besvare e-mails og post, som om du var besvare det selv. En anden massive besparelser er på ansættelse af en personlig assistent i hvert land. Din VA besvarer telefonen i en lokal accent, og giver dig en virkelig troværdig lokal tilstedeværelse, som vil hjælpe dig med at øge din lokale salg.

Virtuelle kontorer og virtuelle assistenter gør det muligt for enhver virksomhed at opretholde en tilstedeværelse i hvert enkelt land eller stat, de afsætter til.