Er navlestrengsblod Banking ret For dig?

Gemme dit barns navlestrengsblod tillader det at være cryogenically lagrede og derefter tilgængelige, hvis dit barn senere bliver syge og har brug for en knoglemarvstransplantation. Navlestrengsblod var kasseret indtil 1970 ‘ erne, da forskere opdagede, at navlestrengsblod kunne redde liv under visse omstændigheder. Hvordan beslutter du om navlestrengsblod bankvirksomhed? Mange hurtigst-til-være forældre stille samme spørgsmål. Her er nogle ting at overveje, når der træffes beslutning om, hvorvidt eller ikke at bank din babys navlestrengsblod.

Denne type af transplantation vil være ‘autolog’ og er anderledes end de mere almindelige ‘allogen’ transplantationer, der kan gøres fra en søskende eller andre slægtning eller en ikke-forretningsmæssigt forbundne donor. Vores eget blod er det bedste valg for en transplantation.

Ofte gange, kan navlestrengsblod bankvirksomhed redde et barns liv. Men alligevel er der mange andre faktorer at overveje. Prisen synes at være nummer et vejspærring, med komplet prisen er omkring $3.000. Så, du bør helt sikkert ikke føle sig skyldig hvis ikke kan du bank dit barns navlestrengsblod. Skulle du endda overveje navlestrengsblod bankvirksomhed? Denne del vil være op til dig.

Men hvis du allerede har et barn eller familie medlem, der har en tilstand, der kan behandles med en stamcelletransplantation (såsom seglcelle anæmi, thalassæmi, Aplastisk anæmi, leukæmi, metabolisk opbevaring lidelser og visse genetiske immundefekt), så bør du defenitely overveje bank dit barns navlestrengsblod. Men den gennemsnitlige baby uden risikofaktorer har en meget lav chance for nogensinde at behøve hans eller hendes navlestrengsblod.

På den anden side, nogle læger og forskere støtte gemme navlestrengsblod som en kilde til bloddannende stamceller i hver levering. Dette skyldes primært det løfte, som forskning i stamceller holder for fremtiden. Fleste mennesker har lidt brug for stamceller nu, men forskning i brugen af stamceller til behandling af sygdommen er løbende – og fremtiden ser lovende ud.

Du kan også donere din baby’s navlestrengsblod. Dette er muligt gennem non-profit ledningen blod banker, der bruger det til forskning eller til at redde livet for et andet barn.

Samlet set navlestrengsblod banking ser ud til at have en lovende fremtid. Det er defenitely en indstilling, du bør undersøge. Når du har undersøgt kendsgerningerne og din families historie, bør du kunne gøre en langt mere informeret beslutning om hvad der er rigtigt for dig.