Nem Og Kage Opskrifter

at Udøve en anden strategi for at udvide brugen af lodret plads, den VanDOit Gøre modellen har stablet køjeseng platforme, som kan foldes op i den side af bilen, frigøre plads, når den ene eller begge senge er ikke nødvendigt. Nogle radikale designs har et brusebad i det vigtigste rum, med en perforeret gulv til dræne vand. Den tidligere kan kræve mere plads til at huse vandtanke, en vask, et toilet, et brusebad og en vandvarmer. Picking kabinettet, er det første skridt; hvor meget i alt plads og højde har du brug for? Dette prototyping trin gør det muligt for prøvetagning af, hvordan layoutet vil fungere, før at forpligte sig til første trin af byggeri.

Når du vælger en generel layout-strategi, er det en god ide at trække det til at skalere ved hjælp af millimeterpapir eller med layout-programmer som SketchUp (gratis). Uanset om de håbefulde van livstidsfange udskyder til professionelle bygherrer eller tackler en DIY campervan bygge, planlægge en ressourcestærke layout, før du kører første skruen vil sikre, at den endelige bygge opfylder forventningerne. Lidt af en splurge for et kollegieværelse dette stilfulde stykke kan en problemfri overgang til en første lejlighed. En ting at overveje, om van længder: Forlænget-længde organer har en tendens til udhæng bagakslen ved ganske lidt. Derefter kan du overføre det til indersiden af van med malers tape til at blokere områder ud. Du kan gemme alt, Senge med opbevaring hvad du har brug for inde i skuffer og opbevaring sektion under madrassen.

makes it advisable to equipped with two flygates in series; one opens to the use trolley locomotives, when the storage-battery shaker screen and the other selvfølgelig kan du gemme andre ting under sengen, så længe du lader dig nok plads til at tilføje en ny. Møbler langs siderne af bilen skal også gøre brug af alle tilgængelige tomme af lodret og vandret plads. Det tilbyder også et gear dias under denne seng nemt at flytte den, der er gemt gear i og ud af den bageste del af bilen. Nogle van lifers nægte at tilberede mad for at undgå langvarig lugt, men foretrækker at lave mad i det fri i stedet for. Ønsker du at tilberede indenfor eller udenfor? Madlavning inde, vil kræve yderligere køkkenbordet plads. En anden måde at skabe plads til at klemme flere anvendelser for installerede komponenter.

Drejestole er også en måde at få flere benytter sig af et enkelt element. Et populært eksempel på dette er en spiseplads, der kan konverteres til en sovende platform: bænk sæder, der vender indad med et spisebord i mellem, at omdanne til den sovende platform ved at folde åbne eller bruge bordpladen i mellem. Vask dækker effektivt at udvide køkkenbordet område. Opbevaringsskabe kan fungere som siddepladser eller trin til at få adgang til forhøjet sovende platforme. Mange bygherrer og specielle bygge produkt virksomheder drage fordel af vinduet brønde af passager varevogne til at skabe “nødblus” for at udvide bredde til at rumme sovende platforme.

Nogle større ting, såsom cykler og dirtbikes, tage ekstra plads og planlægning. Planlægning lagerplads muligheder for alle kroge og hjørner, både vandret og lodret, går en lang vej i at maksimere livability. Denne funktion frigør den mest lodret plads, når sengen ikke er i brug. Soveværelse opbevaring er ikke bare at være praktiske – i virkeligheden, kan du bestræbe sig på at gøre det til en funktion, hvor du kan. Men ved hjælp af denne firkantede optagelser effektivt er et must for at retfærdiggøre udgiften, og for at gøre udvidet brug behageligt. Hvis du har tomme kufferter, kan du gå videre og bruge dem til at pakke din årstidens tøj, så de er ude af vejen.