Kunst i London

London har altid været en af de mest kendte byer i verden. Et kulturelt rige by, London er besøgt af millioner hvert år. London har i øjeblikket flere spændende og unikke kunst udstiller på display, en af de mest imponerende er en samling af Michelangelo tegninger på British Museum. Denne udstilling er berettiget, “Tættere til Master” og er udstillet fra marts 23rd indtil 25 juni.

Denne spektakulære udstilling viser en utrolig udvælgelse af en verdens all-time bedste renæssance kunstnere. Det trækker sammen forskellige stykker fra flere andre museer, at skabe en helt unik samling. Det samler stykker af Michelangelos arbejde, har aldrig været set sammen før og der har været adskilt siden spredningen Michelangelos Studio i midten af 1500. Udstillingen viser stykker i kronologisk rækkefølge og understreger forbindelser mellem forskellige stykker samt betydningen af forskellige tegninger.

Flere af tegningerne inkluderet Vis den omhyggelig omtanke Michelangelo havde at gøre mange af hans berømte stykker, herunder malerier, skulpturer og arkitekturer. Det er lavet tilsyneladende, hvor han tilbragte timer perfektionere hvert enkelt element i et projekt på papiret, før han begyndte det faktiske arbejde, sig selv. Sammen med de forskellige tegninger er adskillige malerier og skulpturer også på udstillingen på lån fra Nationalgalleriet. Flere breve skrevet af Michelangelo, selv også på lån fra British Library, tilbyder unikt indblik i Michelangelo’s persona, viser hans komplekse og gnaven karakter. Blandt alle disse tegninger er flere stykker, der skiller sig ud mere end andre så vidt deres betydning. Disse mere bemærkelsesværdige stykker omfatter; Undersøgelse for Adam fra det Sixtinske Kapel, undersøgelser for dag tallet fra Medici grave, flyver engle fra dommedag og hans endelige og lidt foruroligende korsfæstelser.

London udstillingen er åben hver dag fra 10: 00 til 5:30 pm og kører på en tidsindstillet-billet post. Den nyeste tid af post er 4:40 pm, men det er åben sent på torsdage og fredage (indtil 8:30 pm med den nyeste post på 7:40). Indgang koster £10 for voksne og 5 £-£9 for indrømmelser. Billetter er tilgængelige direkte på box office men det anbefales, at du bestiller i forvejen for at sikre optagelse alene og også være i stand til at planlægge jeres optagelse gang. British Museum ligger på Great Russell Street, WC1 og er mest let tilgængelige fra metrostationer på Tottenham Court Road eller på Russell Square.

Denne udstilling i London er overordentlig fængslende og vil give erindringer at vare hele livet. Dette er helt sikkert en af de mest unikke udstillinger, du nogensinde vil have mulighed for at se og dens evne til at samle forskellige aspekter af Michelangelos liv siges at være uvirkelige. Hvis du er en aficionado af Michelangelos denne udstilling er et must og selv for dem, mindre vidende i kunst denne udstilling er meget underholdende. Dette er et must see for alle, der er fjernt interesseret i renæssancekunst. Hvis du vil se kun en kunstudstilling i London hele året dette er helt sikkert en til at se!